mandag 2. november 2009

Festkomitéen er i gang...

Sommeren 2005 deltok over 400 etterkommere av Anna og Reidar Karlsen (Halsan-slekta på folkemunne) på slektstreff.

Slektstreffet gikk over en hel helg, med blant annet grilling i Jektholtet, besøk på gravsted, slektshistorie og sist men ikke minst en "uforglemmelig" middag i Nordic Hall.

I 2010, 5 år etter, planlegger vi neste slektstreff.
Og vi, det er komitéen som ble utnevnt i 2005:

Marianne, Åsmund, Mads, Tore, Kristin, Mette og Lise.

Nå har vi gått rundt og grudd oss i fire år, måttet tåle mas fra foreldre og familie forøvrig om når, hvor og hvordan dette slektstreffet skal avvikles, som vi overhodet ikke hadde lyst til å arrangere.
Men nuh er vi i gang, folkens! Armene er brettet opp, oppgavene er fordelt, og vi er klar til å arrangere århundrets slektstreff! (Nåja, tiårets ihvertfall).

Komitéen konkluderte raskt med at noen repetisjon på middagen i Nordic Hall ønsket vi ikke. Det er fint der, bevares, men vi har smakt bedre mat, for å si det sånn.

Dessuten ønsket vi en mer avslappet atmosfære, i kjente omgivelser for de fleste i slekta.
Valget falt derfor på Kilbotn, Kilkamanlegget og Kilkamhuset, med mat fra lokale gourmeter, god plass til utfoldelse for urolige småtasser, samt muligheten til overnatting i medbragt vogn/bobil/telt etc.

Planene er som følger:
Fredag: Utendørs grilling i Kilkamanlegget (ja, vi skal ha et stort partytelt dersom værgudene slår seg vrange). Bli kjent-kveld med mimring og kanskje noen ablegøyer?
Lørdag: Besøk på kirkegårdene. Slektshistorie. Festmiddag på Kilkamhuset.
Søndag: Avvikling, utveksling av telefonnumre, hjemreise.

Under festmiddagen har komitéen besluttet at det skal være 18-års aldersgrense.

Men når, lurer dere kanskje på - når i 2010 skal dette arrangeres?

Og vi kan faktisk allerede nå røpe at helgen det er snakk om,
er 13-15 august 2010.

Komitéen har fått inn flere ønsker om bestemte datoer, men dessverre klarer vi ikke å arrangere treff på alle disse datoene. Vi har derfor besluttet at det blir denne helgen, og kun denne helgen (så nå kan dere angre at dere valgte oss i komitéen, hi hi).

3 kommentarer:

 1. Æ e imponert Lise ka du har fått til på denne sida allerede. Her e jo ALT. Supert arbeid. Nu bynne æ verkelig å glede mæ tel dettan.

  SvarSlett
 2. Bra Lisemor.
  Hvis noen har flere bilder(har aldri sett det bildet av bestemor før), ville det være fint å legge dem ut her på nettet?

  SvarSlett
 3. Jepp, nå er det bare å bestille billetter til den riktige tiden. Gleder meg allerede!

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.